Nosto-ovet

 

 

Mittatilattuja autotallin nosto-ovia edullisesti joko suoraan asennettuina tai luoksesi toimitettuna yli 1200 oven kokemuksella

Jos tarvitset uuden autotallin nosto-oven, niin tilaa nosto-ovi meiltä. Tulemme henkilökohtaisesti suorittamaan mittauksen, jotta ovi saadaan tehtyä mittatilauksena täydellisen tiiviiksi ja lämpimäksi. Samalla tarkastamme, onko oviaukossa ja autotallissa muita rajoittavia tekijöitä, joita tulee asentaessa ottaa huomioon.

Käynti on maksuton eikä se sido sinua mihinkään ja se voidaan korvata halutessasi myös ottamiesi valokuvien ja antamiemme mittausohjeiden perusteella. Tarvitsemme vain muutaman valokuvan ja oviaukon- sekä huonekorkeuden mitat ohjeidemme mukaan mitattuna.

Saat meiltä myös laadukkaita vakiomittaisia- ja mittatilauksena valmistettuja nosto-ovia sekä nosto-ovia teollisuuskäyttöön.

Kaukoidän halpatuontiovia emme toimita lainkaan, koska myymme vain ovia jotka olemme itse todenneet laadukkaiksi.

 

 

Uudenaikaiset autotallin nosto-ovet eristävät hyvin lämpöä ja ovat tyylikkäitä, kevyitä sekä käytännöllisiä

 • Autotallin nosto-ovet ovat tiiviytensä ansiosta todella energiatehokkaita. Vanhan oven vaihtaminen uuteen laadukkaaseen nosto-oveen nostaa autotallin lämpötilaa. Pelkästään yhden asteen muutos lämpötilassa vastaa 5% säästöjä lämmityskuluissa joka päivä.
 • Myös lasten ja ikäihmisten on kevyt nostaa ja laskea nosto-ovi, koska se rullaa todella tasaisesti ja äänettömästi kiskoillaan vahvan jousen kannatellessa ovea.
 • Kaikkiin nosto-oviin on saatavissa kauko-ohjattu avaus- ja sulkemisjärjestelmä, joten paina vain nappia ja aja auto suoraan talliin nousematta autosta avaamaan ovea! Sähkökatkon aikana oven saa auki erillisellä vapautinlukolla.
 • Autotallin nosto-ovi tuo enemmän leveyttä kulkuaukkoon, koska ovi ja käyttömekanismit eivät ole tiellä oviaukossa. Nosto-oven kiskot asennetaan tallin sisäseinään oviaukon sivuille.
 • Vanhat ja raskaat kippiovet muuttuvat vanhetessaan vaarallisiksi, koska niiden jouset löystyvät ja ne saattavat siksi pamahtaa itsestään kiinni jousen menettäessä voimaansa. Uusi nosto-ovi on turvallinen ja lämmin ovi autotalliin.
 • Kippi- ja pariovet eivät ole täysin tiiviitä, minkä takia ne tekevät autotallista etenkin talvisin kalliin lämmittää. Nosto-ovi on tiiviimpi, lämpöisempi ja kevyempi käyttää.

 

 

 

 

 

 

 

Autotallin nosto-ovet:

 

KRISPOL autotallin nosto-ovi käyntiovella 

KRISPOL nosto-ovi on mittatilaustyönä ilman lisäkustannuksia valmistettu huippulaadukas autotallin nosto-ovi.

KRISPOL ovessa on laadukkaat tiivisteet. Tiivisteet on EPDM-kumia joka säilyttää hyvin muotonsa myös kylmässä. KRISPOL nosto-ovien lämpöiset ovipaneelit on eristety 40 mm vahvalla polyuretaanivaahto eristeellä. Ovipaneelin kokonaispaksuus on noin 42 mm.

Lisätietoja ovesta:

 • Ovipaneelien kokonaispaksuus on 42 mm.
 • Laadukkaat muotonsa säilyttävät EPDM-kumitiivisteet.
 • Käyntiovellinen nosto-ovi varustetaan aina vahvemmalla vääntöjousella.
 • Säädettävät saranat mahdollistavat oven tiiveyden säätämisen optimaalisesti.
 • Ovi on turvallinen ja varustettu nykyaikaisilla turvavarusteilla. Ovipaneelit ovat sormisuojatut ja oven putoaminen on estetty, kun ovi on varustettu jousen katkeamis-suojilla.

Alutech Trend autotallin nosto-ovi alkaen 699 €

Alutech Trend on laadukas mittatilausovi, joka on tarkoitettu asennettavaksi puolilämpöiseen talliin.

Lisätietoa ovesta:

 • 40 mm paksut paneelit
 • Laadukas yksinkertainen kumitiiviste oviaukossa
 • 25 000 nosto-/laskukertaa takaa n. 17 vuoden käyttöiän
 • Ohjausrullien kannakkeet ja oven saranat valmistettua galvanoidusta teräksestä
 • Ovi on turvallinen ja varustettu nykyaikaisilla turvavarusteilla: sormisuojatut ovipaneelit, oven putoaminen on estetty, kun ovi on varustettu jousen katkeamis-suojilla.

 

 

 

Lämmin uutuus

Nyt saatavissa erityisen lämmin ja hyvin ääntä eristävä 60 mm paksu nosto-ovi. Krispol, 60 mm vahvan nosto-oven ovipaneelit ovat eristetty laadukkaalla polyuretaanivaahdolla. Tavallista paksumpi ovipaneeli ja laadukkaat tiivisteet takaavat erinomaisen lämmöneristyskyvyn. Oviaukon tuplahuulostiivisteet ja huippu laadukas alatiiviste pitävät kylmän poissa tallista. Ovi sopii sinulle joka haluat panostaa lämmöneristävyyteen erityisen paljon. Ovet valmistetaan aina sileäpintaisena. Vakioväreinä on valkoinen ja tumma harmaa. Ovet on saatavissa maalattuna RAL-värikartan sävyihin. Kysy lisätietoja erityisen lämpöisestä nosto-ovesta.

KRISPOL K2 RFS 60  esite

 

 

 

Asennuspalvelumme uusii autotallisi oven yhdessä päivässä

Saat autotallinoven helpoiten paikalleen yhdessä päivässä ottamalla tilauksen yhteyteen asennuspalvelun, jossa:

 1. Puramme vanhan oven
 2. Asennamme uuden oven
 3. Viemme vanhan oven sekä muut jätteet kierrätykseen
 4. Kaikki yhdellä etukäteen kirjallisesti sovitulla hinnalla ilman lisäkuluja
 5. Tarjoamme myös 100% asennustakuun, jossa korjaamme takuu-aikana veloituksetta mahdolliset asennuksesta johtuvat viat. Yli 1200 oven kokemuksella voimme luvata Teille turvallisen ja helpon tavan hankkia uusi autotallinovi.

Asennuspalvelun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia taitoa ja kokemusta vaativasta asennuksesta.

Teemme asennuksen vankalla kokemuksella. Asennamme oven turvalliseksi ja säädämme oven toimimaan oikealla tavalla.

Väärin asennettu ovi voi olla vaarallinen. Huolimattomasti säädetty ovi ei toimi kunnolla ja voi olla heikosti lämpöä eristävä ja jopa rikkoa oven mekanismit. Mikäli kiskon pyörät ohjautuvat vinoon, pahimmillaan väärin asennettu ovi voi pudota ohjauskiskoiltaan. Jos siis haluat asentaa oven itse, niin annan mielelläni neuvoja, mutta toivon sinun olevan varma siitä, että asennus myös onnistuu.

 

Asennuksen ja purkamisen hoidan keskimäärin 5-9 tunnissa ja asennukselle sovitaan kirjallisesti kokonaishinta. Saat siis uuden oven yhdessä päivässä käyttövalmiuteen ja kerralla kuntoon. Vastaamme että saat oikealaisen ja toimivan oven joka on asennettu määräysten mukaisesti. Yksi sovittu hinta johon ei tule mitään yllätyksiä.

Meillä on kokemusta myös isommista projekteista. Teemme ovien vaihtoja taloyhtiöille sekä asennamme myös teollisuusovia.

 

Käytä maksuton kartoituskäynti hyväksesi!

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, niin otetaan oviaukostanne tarkat mitat ja katsotaan samalla, tarvitseeko muita muutostöitä tehdä. Oven valintaan vaikuttaa moni asia, kuten käytettävissä oleva asennustila, tarvittavat lisävarusteet ja halutut lämpöominaisuudet. Näin varmistut siitä, että ovi vastaa tarpeitasi ja sopii sinun autotalliisi.

Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan helpottaa päätöksentekoasi valtavasti!

Toteutan kartoituskäyntejä Keski-Suomen alueella. Kauempana olevat projektit (halutessasi myös Keski-Suomen alueen projektit) voidaan toteuttaa valokuvien ja antamieni mittausohjeiden perusteella.

Kutsu minut maksuttomalle kartoituskäynnille laittamalla sähköpostia myyntipalvelu.salomaa(at)gmail.com tai soittamalla 0500 579 994

Yksi kirjallisesti sovittu hinta – ei yllätyskuluja – 100% asennustakuu

Teen kanssasi aina kirjallisen sopimuksen, oli kyseessä sitten teollisuusoven asennus, autotallin nosto-oven asennus tai pelkkä oven toimitus.

 

Näin projekti etenee: 
 1. Ilmainen kartoituskäynti ja kirjallinen tarjous.
 2. Kirjallinen sopimus hankinnastasi.
 3. Asennus sovittuna aikana.
 4. Takuu tuotteille ja asennukselle.
 5. Asennustyön osuudesta mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

 

 

 

 

 

 

 

Lisäpalvelut

Asennamme kynnyspeltejä sekä ajoluiskia, jotka viimeistelevät tallin ulkonäön oviasennuksen jälkeen sekä helpottavat auton ajamista autotalliin, jos tallinkynnys on korkea.

Teemme myös epoksipinnoituksia autotalleihin. Epoksipinnoite on vedenpitävä lattiapinnoite. Epoksipinnoitteita on erilaisia ja eri vahvuuksisia. Autotallin lattiaan tulee valita riittävän kestävä pinnoite joka kestää nastarenkailla liikkumisen. Pinnoitustyössä tärkeintä on pohjatyö. Jos pohjatyö ei ole kunnolla tehty, ei pinnoite pysy lattiassa kiinni. Kysy lisää niin kerron millainen pinnoitus teille olisi sopiva.

 

Teollisuuden nosto-ovet

 

Saat kauttani kolmea eri teollisuuden nosto-ovea:

 • Alutech Proplus
 • Alutech Protrend
 • Krispol Industrial

 

Kysy teollisuusovista lisää laittamalla sähköpostia myyntipalvelu.salomaa(at)gmail.com tai soittamalla 0500 579 994

 

 

 

 

 

 

MYYNTIPALVELU SALOMAAN  KUVAGALLERIA ASENNETUISTA OVISTA