Terassilasitus

Tarvitsetko neuvoa, soita

Terassilasit valmistetaan aina mittatilaustyönä. Mittaus ja asennuksen suunnittelu on tehtävä huolellisesti onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Terassilasitusta suunniteltaessa mitoitetaan valmistettavien lasitusten koko ja aukeamis-suunta. Lisäksi työn viimeistely esimerkiksi vedenohjauspeltien ja muiden peitelistojen yms. mitoitus suunnitellaan samalla käynnillä. Asennustyö on tehtävä huolellisesti ja asennuskohteen rakenteet tuntien. Terassin lasittaminen tarvitsee luvan joka tulee hakea kunnan / kaupungin rakennusvalvonnasta.

Terassilasitus suojaa myös kiinteistöä kosteudelta sekä tuulen vaikutukselta. Terassilasit lisäävät lasitetun tilan ympärivuotista käyttöaikaa ja terassista voi nauttia myös epävakaammallakin säällä kun tila on suojaisa.

Lasit voit halutessasi tilata tarviketoimituksena ja asentaa ne itse.

Asentamamme tuotteet ovat laadukkaita suomalaisia tuotteita !

Huom ! Meiltä saatavissa korotonta maksuaikaa 12 kk, kysy lisää P. 0500 579 994

Kaidelasit tarviketoimitus

 

 

 

 

Talvitarjous

 

 

Toimimme Jyväskylästä käsin. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti jyväskylästä 150 km etäisyydelle. 

Kun haluat lisätietoja terassilasituksesta, soita ja pyydä tarjous. Käymme paikanpäällä tekemässä mittauksen ja suunnitelman lasittamisesta. Tai voit lähettää valokuvan ja lasitettavien aukkojen mitat sähköpostitse. Laskemme alustavan tarjouksen tietojen perusteella.

Tiesitkö?

Meiltä saat myös laadukkaat lisävarusteet kotiisi.

Solar kaihtimen verhoilla ja kaihtimilla suojaudut auringolta, pimennät huoneen ja saat suuria värillisiä sisutukselisia pintoja.

Rebel terassilämmittimillä jatkat terassin käyttöaikaa ja luot lämpöä illan viiletessä. Terassilämmittimiä on sekä kaasu- että sähkökäyttöisiä. Toimitamme tuotteet maahantuojan varastolta suoraan kotiinsi.

Termomatto on lämmin ja kosteutta kestävä lämmöneriste lattiaan. Termomatto on erinomainen suoja lattiasta tulevaa kylmyyttä vastaan. Termomatto sopii myös lasittamattomalle terassille hengittävän pohjansa vuoksi.

 

 

REBEL lämmittimet

 

Galleriat:
Terassilasit
Lasiterassit
Katso tästä lisätietoja  parveke- ja terassilasituksista. (Klikkaa tekstiä)
Pyydä tarjous lasituksesta.

045 1965 333

ail.com