Terassilasitus

 

Kestävä terassilasitus

Kun halutaan toimiva ja kestävä terassilasitus, mittaus ja asennuksen suunnittelu on tehtävä huolellisesti.

Terassilasitusta suunniteltaessa mitoitetaan valmistettavien lasitusten koko ja aukeamis-suunta. Lisäksi työn viimeistely esimerkiksi vedenohjauspeltien ja muiden peitelistojen yms. mitoitus suunnitellaan samalla käynnillä. Asennustyö on tehtävä huolellisesti ja asennuskohteen rakenteet tuntien. Terassin lasittaminen tarvitsee luvan joka tulee hakea kunnan / kaupungin rakennusvalvonnasta.

Terassilasitus suojaa myös kiinteistöä kosteudelta sekä tuulen vaikutukselta. Terassilasit lisäävät lasitetun tilan ympärivuotista käyttöaikaa ja terassista voi nauttia myös epävakaammallakin säällä kun tila on suojaisa.

Lasit voit halutessasi tilata tarviketoimituksena ja asentaa ne itse.

Asentamamme tuotteet ovat laadukkaita suomalaisia tuotteita ja asennustyöstämme voit hakea kotitalousvähennystä verotuksessa.

Huom ! Meiltä saatavissa korotonta maksuaikaa 12 kk, kysy lisää P. 0500 579 994

Kaidelasit tarviketoimitusToimimme Jyväskylästä käsin. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti jyväskylästä 150 km etäisyydelle. Kustannustehokas asennus on mahdollista myös muille alueille kun lasituksen suunnittelu on huolellisesti tehty.

 

Kun haluat lisätietoja terassilasituksista, soita tai ota yhteyttä sähköpostitse. Käymme paikanpäällä tekemässä mittauksen ja suunnitelman lasittamisesta, kohteen etäisyydestä riippuen. Tai voit lähettää valokuvan ja lasitettavien aukkojen mitat sähköpostitse. Laskemme alustavan tarjouksen tietojen perusteella.

Tiesitkö?

Meiltä saat myös terassillesi laadukkaat lisävarusteet .

 

Terassiverhot

Solar kaihtimen verhoilla ja kaihtimilla suojaudut auringon kuumuudelta tai ohikulkevien katseilta, pimennät huoneen ja saat suuria värillisiä sisutukselisia pintoja. Solar mallistosta löytyy useita terassille sopivia tuotteita. Lasiterassien lasikatosta kertyvää kuumuutta voi torjua laadukkaalla kattoverholla. Säädettävä kattoverho on kaunis ja sisustuksellinen mutta ennen kaikkea hyvä auringonsuoja. Solar hyönteis-suojaovet ja -verkot ovat erinomaisia tuotteita luomaan terassistasi viihtyisämmän suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Solar kaihtimen jälleenmyyjänä toimitamme verhot ja muut Solarin tuotteet asennettuna tai tarviketoimituksena kotiisi.

Katso tästä video millainen on Solar hyönteis-suojaovi

Terassimatto

Terasseille on hyvin monenlaisia mattoja, useista materiaaleista valmistettuja ja monen vahvuisia mattoja. SuomalainenTermomatto on laadukkain tuntemamme terassimatto. Termomatto on lämmin ja kosteutta kestävä lämmöneriste terassin lattiaan. Termomatto on erinomainen suoja lattiasta tulevaa kylmyyttä vastaan. Termomatto sopii myös lasittamattomalle terassille hengittävän pohjansa vuoksi. Termomaton pohja on lämpöä- ja ääntä eristävää 4 mm vahvaa solumuovia johon on tehty reijitetty kuviointi joka päästää kosteuden haihtumaan. Maton pinta on synteettistä 3 mm vahvaa neulehuopaa joka on miellyttävä ja lämmin jalalle. Termomaton 7 mm paksuuden vuoksi matto on hyvin paikallaan pysyvä. Myös solumuovipohja luo hyvän ja pitävän tartunnan alustaansa. Termomattoa voi käyttää kaikkialla. Se sopii myös lasittamattomille terasseille ja parvekkeille. Matto kestää vettä niin hyvin että se sopii myös avoveneen lattiamatoksi. Matto on helppo muotoilla erilaisiin kohteisiin. Se on suosittu matto asuntoautojen lattioilla joissa on usein viileää ja maton tulee olla helposti muotoiltavissa asuntoauton vaihteleviin muotoihin sopivaksi. Matto on 100 cm leveää ja sen pituus leikataan rullasta sopivan pituiseksi.

Terassilämmittimet

Rebel terassilämmittimillä jatkat terassin käyttöaikaa ja luot lämpöä illan viiletessä. Lämmittimiä on sekä lattialla seisovia malleja, että seinään tai kattoon kiinnitettäviä malleja. Terassilämmittimet ovat turvallisia käyttää terasseilla. Kaasukäyttöisissä lämmittimissä on liekinvarmistin joka sammuttaa lämmittimen jos se pääsee kaatumaan. Sähkökäyttöiset lämmittimet on CE-hyväksyttyjä lämmittimiä jotka täyttävät turvallisuusvaatimukset. Rebel-terassilämmittimet ovat laadukkaita ja tehokkaita lisälämmön lähteitä. Kerro millaiseen tilaan tarvitset lämmittimen, autamme oikean mallin valitsemisessa.

 

 

 

REBEL lämmittimet

 

Galleriat:
Terassilasit
Lasiterassit
Katso tästä lisätietoja  parveke- ja terassilasituksista. (Klikkaa tekstiä)
Pyydä tarjous lasituksesta.

045 1965 333

myyntipalvelu.salomaa(ät)gmail.com